Gunnar – En norsk online marknadsförare på väg in i Sverige

Gunnar Norge
Söker du en partner i Norge? Då kan Gunnar Andreassen kan i så fall vara lämplig. Han jobbar nämligen med marknadsföring och SEO på den snabbt växande norska marknaden, även om han också är på väg in i Sverige. Gunnar har i över 15 år varit ansvarig för Bedriftsguiden i Norge, en guide till var man kan hitta passande företag i vårt grannland. Han har även varit redaktör på Nordlandsposten innan han på allvar började med webbdesign och marknadsföring på nätet.

Gunnar Andreassen är en sann norsk entreprenör med många professionella hemsidor förutom ovan nämnda. För närvarande så har han startat två nya svenska sidor inom finansbranschen, http://lanapengarsnabbt.org och http://låna-medbetalningsanmärkning.se. Båda dessa är skapade för personer med betalningsanmärkning eller behov av att få hjälp från seriösa bankaktörer snabbt. Medan allt fler provar på snabba lån så är det samtidigt viktigt att vara försiktig när man ska långa pengar. Ifall dina ekonomiska förhållande mot förmodan ändras så kan det snabbt bli jobbigt att betala tillbaka. Låna därför aldrig mer än du kan betala, är tipset från Relevansanalys.

För alla som ska göra affärer i Norge så vill Relevansanalys rekommendera Gunnar som ett utomordentligt alternativ. Inte bara är han snabb att svara och gör ett synnerligen professionellt jobb. Han kan även sin sak och levererar alltid över förväntan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected by WP Anti Spam