Poker.se först ut bland inom gaming med Twingly

Poker.se kan nu stoltsera med att vara först ut bland alla poker, casino och övriga gambling-sidor med Twingly. Rätt märkligt, med tanke på att 106 andra ledande svenska tidningar, politiska partier och e-handlare har öppnat upp for diskussioner med bloggare.

Det är inte konstigt att Erik Rosenberg, den nyblivna kommande chefredaktören for poker.se (från januari 2010), blev både stolt och glad efter lanseringen. På fritiden driver han nämligen ValterEgo.se, en pokerblogg som blivit otroligt populär de sista månderna. Erik ar väl medveten om effekterna kring länkning inom pokersfären och vill gärna uppmuntra bloggare att diskutera aktuella pokernyheter och artiklar. Han menar att ‘det är inte är mer än rätt att vi ger något tillbaka till dem som uppmärksammar vår webbsida’.

På poker.se har de märkt att trafik från bloggare är det som ökar mest och snabbast, samtidigt som vissa traditionella kanaler går tillbaka. Framöver ska det blir intressant att se hur många fler bloggar som kommer uppmärksamma Poker.se. Hur lätt ar det att få uppmarksamhet och slå igenom med en pokersida bland svenska bloggare återstar dock att se. Det ligger i alla fall nära till hands att tro att både bloggare och Poker.se kommer att gynnas av denna ömsesidiga oppenhet.

Hur fungerar Twingly pa poker.se?

For dig som inte känner till Twingly så fungerar det genom följande tre (3) enkla steg:

1. Om du hittar en artikel eller nyhet som du gillar på Poker.se så kan du länka till den.
2. Efter du har länkat den från ett blogginlägg så sparar du URLen till blogginlägget du skrev.
3. Gå sedan till twingly.se/ping och pinga inlägget du precis skrev.

Nu syns ditt inlägg på Poker.se, Sveriges största pokersida med den bästa bonusen.

3 thoughts on “Poker.se först ut bland inom gaming med Twingly

  1. november 19, 2009 at 10:59 f m

    Ser fram mot att se valterego gå in som redaktör, Han har ett genuint intresse för poker och är mycket kunnig, jag tror att han kommer bidra till mycket intressant content på poker.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected by WP Anti Spam