Anton Johansson, 18-åringen som jobbar med länkbygge på Getupdated

Anton ”Agaton” Johansson är en av de senaste rekryteringarna till Getupdated, som ni på kontoret kanske inte har hört så mycket om ännu. Hans del i SEO-arbetet blir länkbygge, eftersom det är något som kan skötas externt, samtidigt som detta är en av Antons specialiteter inom Internetmarknadsföring.

Anton studerar nämligen fortfarande teknik med inriktning mot it, kommunikation och ledarskap i Linköping - så ett krav från hans sida var såklart att han kunde gå klart gymnasieutbildningen innan han börjar jobba heltid. Självklart fick han jobba hos oss ändå, och då funkade länkbyggande riktigt bra.

Vem är då Anton Johansson?
Anton är kort och gott en skön kille på 18 vintrar med ett flertal olika intressen. Självklart sökmotoroptimering, men även golf och badminton. Ett annat stort intresse är också att skriva, något som Anton Johansson gör flitigt, inte minst på sin egna blogg.

Att Anton kan sökmotoroptimering råder det ingen tvekan om. Efter hans tredjeplats i SEO-tävlingen Astromusicologie 101 och nu senast delmålsvinsten i den svenska SEO-tävlingen, så har Anton verkligen visat att han vet vad sökmotoroptimering handlar om. Dessutom har han visat det med projekt som dubbdäck.se och hjärtklappning samt sina bloggar som rankar riktigt bra i sökmotorerna.

I den svenska sökmotoroptimeringstävlingen som fortfarande pågår så leder för närvarande Anton Johansson, som nu kommer tävla tillsammans med vår länkbyggningsvärldsmästare Marcus Westberg.

På tal om sökmotoroptimeringstävlingar så glöm inte att tävla i SEO World Championship. Det är världens största tävling inom sökmotoroptimering och det finns redan otroligt många som tävlar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected by WP Anti Spam