Lanserar Model Photography med Daniel Norin

Model Photography
Det var dags att göra något bra av ModelPhotography.co.uk (sajt nere), en domän jag haft i flera år. Talade med Daniel Norin och vi kom fram till ett koncept där modeller kan hitta fotografer. Här är därför en förhandstitt på Model Photography sajten innan lansering nästa vecka. Kommer själv inte fotografera modeller överhuvudtaget, jag sysslar bara med Google business fotografering och sökmotoroptimering numera.

Vad är tanken med Model Photography?

Tanken är att det ska vara en ny typ av modellagentur, där modellerna lär sig vad som krävs för att lyckas på sajten. Vi döljer inga tänkbara hinder eller möjligheter och lägger fram allt, svar på vitt. För modellerna blir sajten ett sätt att marknadsföra sig själv och för modellfotografer så blir det en möjlighet att hitta modeller. Förmodligen kommer sajten använda Yahoo annonser som stabil intäktskälla och sedan ta betalt av fotograferna.

Hur är sajten uppbyggd?

Vi har valt att använda publiceringsverktyget Joomla, som jag måste säga är ett av de absolut smidigaste för sökmotoroptimering när man väl har spenderat lite tid på att få upp en bra struktur. Ju mer jag jobbar med Joomla, desto mer uppskattas detta publiceringssystem (CMS). Moduler som iJoomla SEO är ett smidigt sätt att hålla koll på nästan allt relaterat till sökmotoroptimering på ett och samma ställe. För övrigt är K2 väldigt smidigt när man jobbar med tydligt kategoriserade sidor som denna.

One thought on “Lanserar Model Photography med Daniel Norin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected by WP Anti Spam