Lyckade domänauktioner för Internet Sweden

.NU kungen, aka Peter Forsmans domänauktioner går nu mot sitt slut. Det ser ut att bli några riktigt bra försäljningsvärden på webbplatsen Internet Sweden, eller vad sägs om:

-Pengar.nu €6152
-Bank.nu €2894
-Bantning.nu c:a €1900

Gillade annars Outlet.nu, Bilimport.nu och Rekrytera.nu, men ville inte lägga för mycket på dessa namn och lät dem gå. Har trots allt motsvarande eller bättre .se domäner och då är det inte vidare lönt att köpa på sig utav en sämre TLD.

Köpte dock Diabetes.nu och Brottning.nu.  På den förstnämnda kommer det att bli en blogg och på den sistnämnda är det ännu oklart vad som kommer upp. Får för övrigt se om det blir några fler domäner framöver, är inte så sugen på .NU..

Vilka domäner fick du själv från auktionen? Några spännande? Vad är planerna?

11 thoughts on “Lyckade domänauktioner för Internet Sweden

 1. februari 3, 2009 at 4:30 f m

  Har lyckats få sokmotoroptimering.nu, mountainbike.nu och programmering.nu. Planerna är inte spikade ännu med information om sökmotoroptimering och försöka få SEO-uppdrag till mitt företag Elmeta (.se), information om mountainbikes och programmering.nu vet jag inte riktigt ännu, tål att funderas på.

  Industrilokaler.nu som går ut om några minuter kanske vore något för dig? Om du inte redan är med i den fighten vill säga. =)

 2. februari 3, 2009 at 12:35 e m

  Jonny: Gillar sokmotoroptimering.nu och programmering.nu. Bjöd på båda initialt, men kände att jag nog inte kommer hinna utveckla dem. Mycket bra köp helt klart.

  Struntade i industrilokaler faktiskt, inget riktigt superklipp och då kan det vara.

  Benny: Musikal.nu, inte dum! Så vad skulle du gjort på band.nu om du fått den?

  Tycker vitamin.nu är mkt sämre än vitaminer.nu, för att inte tala om vitamin.se och vitaminer.se.

  Var förresten precis inne och bjöd på lite danska namn; hjemmeside.nu och boliger.nu. Men struntade i dem med - då .nu inte är vidare poppis i Danmark. Har bara sett reklam för en .nu domän här..

 3. februari 3, 2009 at 3:22 e m

  Tänkte nog något liknande tanken med musikal.nu, fast med olika band istället då. Syftet skulle väl också vara att driva trafik till huvudsajten.
  Men det känns som man har nog med uppgifter att ta tag i för tillfället.

 4. februari 3, 2009 at 4:53 e m

  Har inte vunnit någon auktion än .se är ju trots allt bättre än .nu

 5. februari 6, 2009 at 11:32 f m

  Fick själv webbhotellsguiden.nu för en spottstyver. Tänkte att det kunde vara bra eftersom jag faktiskt redan satt ihop en guide som bara ligger på en av mina bloggar och skräpar.

 6. Björn
  februari 6, 2009 at 9:27 e m

  Misstänkte att du skulle vara med på hjemmeside.nu och boliger.nu, nå de blev inte alltför dyra iaf jämfört med en del andra :) En liten bonus är att det är samma stavning på norska, dock säger man ju ”nå” där istället för ”nu”, men men.

 7. februari 8, 2009 at 9:34 e m

  Magnus: Helt ok namn ju, speciellt om du har en guide redo..

  Björn: Nej, dem blev ju rätt billiga. Var det du som köpte dem? Min uppfattning är att danskarna inte alls gillar .NU lika mycket som i Sverige. Så det skulle vara väldigt svårt att bygga förtroende på en .NU domän i Danmark. Men hade jag haft några glasklara planer så hade jag säkert gett en del mer.

 8. Daniel
  februari 17, 2009 at 3:38 e m

  Har ni fått era domäner ännu? jag har inte hört ett pip på 12 dagar, trots att de är betalda, inget svar på mejl heller..

 9. februari 19, 2009 at 2:11 f m

  Det gick rätt smidigt här. Domänen jag testade att överföra initialt låg under ‘parkerade domäner’ och kunde användas direkt.

 10. Jim Westergren
  mars 14, 2009 at 12:03 f m

  Fick effektiv.nu för en billig peng. Kanske kanske en framtida sida om personlig utveckling.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected by WP Anti Spam