Marcus Westberg, morotsjuicemannen som leder världens största SEO-tävling

Marcus Westberg, den morotsjuicedrickande länkkungen, har nu intagit förstaplatsen i världens hittills största SEO-tävling. Den ärofyllda SEO-Tävlingen (eng: seo contest) heter Carcasherdotcom SEOcontest och förstapriset är 3000 USD, en plasma-TV samt ett SEO-kontrakt värt 12 000 USD. Kolla in den officiella sidan om Carcasher’s tävling ifall ni vill veta mer..

Tror bestämt att morotsjuicemannen Marcus kommer kamma hem segern i denna tävling och ifall han gör det så tycker jag bestämt att han ska bjuda hela Eastpoint på morotsjuice, så vi också får uppleva denna, enligt honom, övernaturligt välsmakande dryck! Vi är 95 anställda just nu, så det blir nästan att han får kontakta Brämmhults för att få större förpackningar och eventuell rabatt för att han är en sådan storkund… hehe

Med mindre än två månader kvar får man önska herr Westberg lycka till. Gör det du också, stöd nu morotsjuicemannen och piska in lite länkar till honom ????

Nedan ser ni en bild på morotsjuicens största anhängare, Marcus Westberg:

Marcus Westberg dricker morotsjuice

Morotsjuice, världens godaste och nyttigaste dryck om du frågar Marcus Westberg.. Inte säker att alla håller med på den punkten, men vi låter Marcus dricka sin speciella dryck när vi andra dricker kaffe och ler lite grann åt hans speciella vanor :)
brämmhults morotsjuice

PS. Snacket om morotsjuice är ett internt skämt, som började med att Wayne menade att vi fotobloggar överallt och alltid, i och med införskaffandet av mobilbloggar. Länkarna till Marcus och min mobilblogg återfinner nedan:

3 thoughts on “Marcus Westberg, morotsjuicemannen som leder världens största SEO-tävling

 1. november 7, 2006 at 9:32 f m

  Welldone buddy!!!!
  Good stuff about the carrot juice! If find that information really intresting and im sure that may others will also!

  Im going to eat lunch at Gastis here in Årsta. Was wondering if anyone wanted to blogg about this with me. I can have Markus take pictures of me eating there so we can blogg about it!

 2. november 7, 2006 at 9:47 f m

  Haha!
  Posten var grym :) hehe! och Wayne´s kommentar också…..

 3. juli 10, 2007 at 9:20 e m

  Nu har jag köpt ett mycket snyggt tillbehör till min mobiltelefon, den blev som pånyttfödd! Det är en ny mobiltrend i världen, man klistrar sin egen flagga på telefonen. Jag köpte min på http://www.swedishplate.com Bra kvalitet, rekommenderas! Alex

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected by WP Anti Spam