Ny mångsidig blogg på Miss Group

Miss Group Hemsida

Varumärket Miss Group som driver bland annat välkända Miss Domain, nya prisvärda webbhotellet Miss Hosting, hemsidestillverkaren Miss Site, affiliatenätverket Miss Affiliate har nu dragit igång en svenskspråkig blogg - http://blog.missgroup.com. Om du är intresserad av vad som händer inom domäner och domänförsäljning, affiliate-marknaden, webbhosting och webbdesign så är detta en utmärkt mångsidig blogg. Jag kommer skriva några poster där om sökmarknadsföring. Den första går live imorgon och handlar om 10 typer av content som fungerar i sökmotorer. Tanken är sedan att skapa ytterligare några artiklar om SEO till den nya bloggen. Ifall du inte känner till företagen som ingår i Miss Group så bra så kommer här en kort presentation:

Miss Hosting - ett snabbt webbhotell

Hosting är som ryggraden för en hemsida. Utan en bra grund så finns det inget att stå på. Miss Hosting är ett riktigt smidigt webbhotell med minutsnabb support där jag bland annat har min egen sajt nyacasino.nu. För 20 kr per månad det första året får du ett riktigt bra webbhotell med c-panel där du kan ha upp till 10 hemsidor, obegränsat med trafik (inom rimliga gränser) och 250 GB redunant lagring. Riktigt prisvärt och precis allt du behöver. Vill du ha obegränsat med domäner så kostar det bara 10 kr extra per månad första året. För övrigt rekommenderas att du tittar in på https://misshosting.se/vps ifall du behöver en prisvärd premium VPS.

Miss Affiliate

Detta är ett av Sveriges nyaste affiliate närverk och de har många intressanta kunder redan. Några exempel på de första kunderna inkluderar Hemsida.se och Name ISP. Miss Affiliate profilerar sig som ”Nordens största affiliatenätverk inom hosting, webbhotell & domäner”.

Mrs Affiliate - Joanna Kaneteg - har lång erfarenhet av webbhotell, SEO och affiliatemarknadsföring är International Sales Manager på Miss Affiliate. Ifall du funderar på vad Miss Affiliate kan göra för ditt företag så kan du nå henne på 0735 031 556 eller på Skype (joannakaneteg).

Miss Site

En av de senaste möjligheterna att skapa hemsida på hittar du genom Miss Site. Du får en mobilanpassad hemsida helt gratis, med max en undersida. För lite större sajter så kan du välja Miss Site Professional för 79 kr per månad (exkl moms) eller Ultimate som har 25 GB utrymme, obegränsat med trafik och obegränsat med undersidor. Vilken storlek på hemsidespaket med smidigt publiceringssystem passar dig?

Karriär på Miss Group

Ifall du letar jobb IT-relaterat jobb i Stockholm just nu så erbjuder Miss Group följande fyra karriärsmöjligheter just nu:
-Marketing ManagerSweden.
-1st Line SupportSweden.
-2nd Line SupportSweden.
-Linux System Administrator.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected by WP Anti Spam