SEO Hosting – många webbhotell i en förpackning

Det är kul att ha egen firma, för nu kan man fokusera på saker som är kul och som branchfolk tycks behöva. Jag hoppas i alla fall att min senaste tjänst tillsammans med Philip Blomsterberg, SEO Hosting, är en sådan.

Vem behöver SEO hosting?

Det är många av blogg-läsarna som har flera olika webbplatser, som jag förstått det. Ibland fler än 10, fler än 20 eller fler än 50 olika webbplatser. I detta läge kan det ofta börja bli krångligt. Man vill ju gärna ha flera olika webbhotell, eller åtminstone olika IP’n och ibland även flera olika B-nät eller C-nät, för varje enskild sida för att lyckas med sin sökmotoroptimering. Att köpa paket från 20 eller ännu fler olika webbhotell är normalt väldigt tidsödande, krångligt och administrativt jobbigt. Lösningen är SEO Hosting - en ny sida jag och Philip skapat som nu mer eller mindre blivit klar. Han fixade webbdesign och strategi, medan jag ansvarade för nya bloggposter.

Vad gör SEO Hosting?

Du kan med ett enkelt gränssnitt hosta 10, 20 eller 100 sidor - allt via samma login. Det går att välja mellan att ha WordPress, Jomla, Drupal eller annat CMS-system förinstallerat. Priserna börjar från knappt 30 kr/månad för helt unika IP (och för det mesta olika C-nät också), ner till 20 kr/månad för lite större paket. Det bästa är kanske att man kan kombinera upp till 8 olika länder. Du kan t. ex ha svensk seo hosting, norsk och engelsk i samma paket.

Introduktionsrabatt: Alla nya kunder som vanligtvis läser Relevansanalys.se får 10 % rabatt fram till 5:e november. Bara skriva in koden Relevansanalys i textfältet till höger på sidan när du efterfrågar en offert.

11 thoughts on “SEO Hosting - många webbhotell i en förpackning

 1. Micke
  oktober 27, 2010 at 12:19 f m

  Intressant tjänst när det också finns svenska alternativ. Har ni unika namnservrar per C- eller B-nät också?

 2. oktober 27, 2010 at 1:46 e m

  Grym tjänst! Lycka till!

 3. oktober 30, 2010 at 10:41 e m

  Fenomenalt! satt precis och funderade på mitt behov av IP-spridning efter senaste domänrean:-)

 4. Nabil
  november 1, 2010 at 12:34 f m

  Låter som en ytterst intressant sajt!

  Har själv länge funderat på att köpa ett webbhotell som erbjuder något som hjälper en ur SEO-synpunkt. Äger runt 10 hemsidor idag. Vissa länkar till varandra, vilket kanske inte är optimalt i Googles ögon :)

 5. november 1, 2010 at 6:59 e m

  Micke: Hej Micke, inte helt säker på hur du menar - utveckla gärna. Du kan få unika IPn som ingen annan använder på flera olika b-nät och c-nät för vettiga priser. Minimiorder är 50 IPn.

  Håkan: Det brukar löna sig att utveckla sina sidorn på spridda c-nät om man har många domäner och länkar emellan.

  Nabil: Kul du gillar den.

 6. Markus Jalmerot
  maj 11, 2011 at 10:38 e m

  @Anders: Det finns säkert billigare, men då får du ett gäng amerikanska IPn. Vill du köra i USA så är det OK, men vill du optimera för svenska eller engelska besökare så är det inte optimalt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected by WP Anti Spam