Träffade Henrik Gustafsson från ImSolutions, fd Mediaanalys

Det var ju trevligt att träffa Henrik Gustafsson idag. Han jobbade ju tidigare på Mediaanalys, det var där vi lärde känna varandra, när vi satt i samma lokaler. Men numera är han egen företagare med specialisering inom sökmotoroptimering på ImSolutions. Han berättade idag om deras webbhotell, ImHosting.se, vilket lät spännande. Ser ut som jag får lite hostingrabatt och då är man ju inte oäven att signa upp för deras webbhotell som sägs ha mycket hög upptid och extremt snabb support. Vilket ju är ovanligt i dagens it-värld..

Ska bli intressant att följa Henrik Gustafssons resa med IM Solutions, ett företag som växer snabbt och redan efter 6 månaders verksamhet har över 50 kunder. Priserna börjar på  5000 kr och det är  sökmotoroptimering, Internetmarknadsföring och webbhotell som står på tjänsteutbudet.

Jag tror att Henriks styrka ligger i relevansoptimering då han jobbat mycket med det tidigare samt länkstrategierna. Så letar ni efter en prisvärd aktör så varför inte kolla in Henriks webbplats, ImSolutions.se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected by WP Anti Spam