Wp Syd, oseriösa skurkar

Kan inte låta bli att berätta om ett företag som ni bör undvika, till varje pris! Det handlar om WP Syd, eller Web Productions Syd som dem också kallas. Ett företag med administrativt säte i Malmö.

Några mer inkompetenta och långsamma personer på ett internetföretags support har jag aldrig skådat! På 20 dagar har jag inte ens fått svar, på upprepade frågor via deras enda möjlighet till support - ett ticket system online. Imorgon ska jag ringa och skälla ut dessa oseriösa skurkar som i dagsläget är skyldiga mig c:a 5000 kr.

Istället för att få tillbaka pengarna så får man en faktura att man ska betala något. Maken till oseriöst företag får man leta efter. Wp Syd är inget företag ni ska blicka mot, såvida ni inte vill betala överpriser för tjänster som dem aldrig lyckas leverera och såvida ni inte vill testa Sverige i särklass segaste suppurt, 20 dagar eller 480 timmar utan respons från supporten!

Finns det någon sida där man kan nominera till Sveriges sämsta företag? Jag har i alla fall en given kandidat, Wp Syd..
Läs mer om WP Syd.
Undvik till varje pris - Wp Syd!!!!

3 thoughts on “Wp Syd, oseriösa skurkar

 1. Markus Jalmerot
  februari 25, 2007 at 5:08 e m

  Kan meddela att WP Syd betalade tillbaka pengarna efter långt utdragna och besvärliga konversationer via deras ticket-system där jag tog upp att dem rankade högt på ”oseriösa skurkar”.
  Först då började det hända grejer!

 2. Freddy
  maj 4, 2007 at 3:40 e m

  Nu har jag försökt per mail i 6 månader utan ens ett svar… testade deras ”websupport-ticket-system” 3 gånger där de avslutade ärendet utan svar.
  Sen blev jag förbannad och la mig på luren under 14 dagars tid med ca 2 samtal per dag…. Men telefonisten angav samma ”frånvarostatus” på alla som jobbar där varje gång.
  Går det att ”får bort” ett sådant här oseriöst företag som ombud? Jag hoppas det i allafall. På måndag tar jag kontakt med IIS och ser vad man kan göra. Detta berättade jag även för WP-Syd , som svarade med att avsluta även det ticket-ärendet. Vilket skitställe dem har blivit.

 3. december 31, 2009 at 11:52 f m

  Bara deras sida skrämmer iväg mig. Ser mer ut som nåt amatör-diskotek-ala-gammalt-skräp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected by WP Anti Spam