Domain Tower, Sveriges ledande domänhantering program, har precis gått igenom en större uppgradering med massvis av användbara funktioner. Våra trogna läsare på Relevansanalys kan i denna post lära sig mer om funktionerna och vi delar samtidigt ut 5 stycken gratis PRO konton som Du kan hitta längst ner på sajten. För Er som inte är helt bekanta med Domain Tower (tidigare kallat Domainz.se) så kommer här först en kort introduktion.

Vad är Domain Tower?

Ifall du hanterar ett större antal domäner, må det vara 20, 50, 100 eller 1000 stycken – så kan det lätt hända att någon glöms förnyas. Det är här Domain Tower kommer in. Genom denna sajt kan du hantera egna domännamn och bevaka när de går ut. Över 1150 personer och företag använder redan sajten och över 50 000 domäner bevakas. Förutom domänbevakning så kan du följa ranking för olika sökord och på så sätt se ifall din sökmotoroptimering är lyckad eller vilka konkurrenter som gör bäst ifrån sig. Vidare så erbjuds säkra namnservrar till alla kunder. Inom kort så kommer upptid bevakning och rapportering också integreras.

Varför använda Domain Tower?

• Lättarbetat grafiskt interface som gör det lätt att hantera alla sina domäner i många olika dimensioner.

• Domain Tower ser även till så att dina domäner inte går ut.

• Bevakning av sökord, och framförallt konkurrenter rör sig i sökmotorer i förhållande till din egen sajt.

• Säkra namnservrar i tre olika städer, två i Sverige och en i Tyskland.

• Analytics integrering, graf över länk tillväxt och en rad andra funktioner finns också så att du kan ha allt på ett ställe ifall du önskar.

• Fredrik Näs har också lovat att de har en väldigt bra support.

Har Du själv en sajt som diskuterar domäner? Då kan Du signa upp för deras affiliate program på Affiliate. Snart kommer det även till CJ.com. Kommissionerna är generösa och Du kan få upp till 600 USD (3894 kr) per ny kund.

Bonuskod: Besök DomainTower.com (sida nerlagd) och prova deras PRO konto helt gratis i 6 månader med Relevansanalys bonuskod ‘837ACD6D93′. Erbjudandet gäller de 5 första kunderna. Normalpris är annars mellan 9 och 99 USD per månad, men i samband med att ett antal nya funktioner lanseras så kommer det vara en kraftig rabatt den första veckan efter nylanseringen.

Posted by: Markus Jalmerot // Affiliate, Domäner // augusti 24, 2013

Author

Har jobbat med marknadsföring i olika former sedan början av 2000-talet, men speciellt sökmotoroptimering och domäner har varit min "grej".