Roligt att se nya bloggare. Vår finansminister har nämligen startat en egen blogg. Om man nu kan kalla det blogginläggen är ju milslånga! ???? Men bakgrunden till Anders blogg tycker jag är bra!

Några saker som jag uppmärksammade i Anders Borgs blogg

  • Anders Borg dissar dofollow länkar. Alla interna länkar och länkar, även till Moderaterna, är nofollow! Varför i hela världen? Har Matt Cutts skrämt dig att länkar är farligt eller vem har Du talat med? Med nuvarande upplägg så dissas i alla fall allt som heter sökmotorer eller sökmotoroptimering. En taktik med ‘ingen kraft mot undersidor’ körs, oavsett om Du förstått det eller inte?
  • AndersBorg.nu är i skrivande stund ledig. Känns .net mer seriös, eller varför valdes inte .nu? Den kunde åtminstone tagits, varpå en 301 lett vidare till andersborg.net.
  • Kommentarsfunktionen är helt stängd. Förmodligen på grund av att han är rädd för den tid det kommer att ta att moderera bloggen. I vilket fall som helst är det synd att möjligheten till kommentarer helt stängs av – det är en viktig del i kärnan av bloggar som CMS verktyg.
  • Det går inte att kontakta Anders på bloggen. Kom igen, lite feedback vore väl bra? Att se vad Du är hata och älskad för. Tror att många som läser en blogg har frågor eller kommentarer. Det går ju att skriva att det inte är möjligt att svara alla om Du nu är rätt för det – men istället skriva att “feedback mottages gärna”.

Här kan Du läsa Anders Borgs blogg – jag bjuder på en do follow länk för att visa på god sed till bra initiativ.

Se också videon när han läxar upp USA’s finanspolitik och Barack Obama:

Vad tycker Du om finansministerns blogg?

Posted by: Markus Jalmerot // Allmänt, Blog, Domäner, Finansnyheter // anders borg, barack obama, bloggare, do follow, finansministern, finanspolitik, No follow, nu domäner // maj 22, 2009// Comment

Author

Har jobbat med marknadsföring i olika former sedan början av 2000-talet, men speciellt sökmotoroptimering och domäner har varit min "grej".