Mina vänner på sveriges största företagsförmedlare, Bolagsplatsen, har nu tagit krafttag och utökat sin sektion om franchise också. Här hittar du nästan alla stora franchisekoncept som är tillgängliga för entreprenörer i Sverige. Det finns gott om matnyttig information om allt från fördelar med franchise till möjliga nackdelar. För Er som är osäkra på hur man finansierar en franchise eller agentur så har de en omfattande guide med diverse tips. Slutligen har en del om olika branscher, samt hur en franchise faktiskt fungerar också tagits upp. För närvarande finns ett 50-tal olika möjligheter för dig som vill driva eget och föredrar att arbeta med ett etablerat varumärke som redan blivit ett framgångsrikt koncept, istället för att skapa ett helt nytt.

Vill Du veta mer? Gå till Bolagsplatsen.se som numera har en delsida om franchise. Där hittar du massvis med intressant information.

Posted by: Markus Jalmerot // Allmänt, Entreprenör, Hemsidor // januari 22, 2014// Comment

Author

Har jobbat med marknadsföring i olika former sedan början av 2000-talet, men speciellt sökmotoroptimering och domäner har varit min "grej".