Tiden går fort. Efter snart 1 år hos Outrider har det blivit dags för en ny utmaning. Jag kommer i slutet av sommaren flytta till Cypern för att fokusera fullt ut på poker. 

Poker och SEO – en utmaning

Jag har emellanåt känt att det vore kul med en lite större utmaning, att få jobba i en bransch med riktigt hög konkurrens, där man ständigt utvecklas och tvingas ta till de mest innovativa metoderna för att lyckas.

Det nya jobbet hos Soluan Group blir just en sådan utmaning.

Jag kommer att ansvara för SEO och till viss del även jobba med affärsutveckling för en rad befintliga pokersidor, bl. a Poker.se och RailBirds, samt en del nya.

Efter en intervju med Egon Zehnder i London 2008 så förstod jag att nästa steg i min karriär bör vara som In-House SEO-ansvarig för ett branschledande företag. När chansen kom att sluta mig till ett dedikerat team hos Soluan Group kändes det som att det var helt rätt läge. Ser fram emot att flytta till solen..

Innan Cypern – fokus på forex

Men innan flytten till Cypern hoppas jag kunna fokusera lite mer på två nya projekt som jag håller på att få klart. Det ena fokuserar på forex, ja inte valutaväxling firman Forex Bank då, utan forex trading. Den andra webbplatsen att fokusera på råvaror. Läs mer om hur du kan bygga en webbplats som dessa i WordPress.

Hoppas för övrigt att Bard uppdaterade sin sida om Cypern så att den blir lika heltäckande som Dan’s sida om Ayia Napa. Först då kan jag känna mig helt redo inför flytten. Är det förresten någon av Er som har vägarna förbi så hojta till, så tar vi en öl i solen.

Posted by: Markus Jalmerot // Affiliate, Allmänt, WordPress // flytta, Poker, utmaningar // maj 5, 2009// 13 Comments

Author

Har jobbat med marknadsföring i olika former sedan början av 2000-talet, men speciellt sökmotoroptimering och domäner har varit min "grej".