Om man vill ha lite kommentarer och nyhetsartiklar kring börsen så är vare sig n24 eller DI vidare intressanta. Nej, jag läser dem knappt alls! Vilka sidor är då värda att titta på? Låt Relevansanalys guida dig i finans djungeln till de bästa sidorna om börsen och aktier.

OMX – Inte helt oväntat kanske, så är OMX en bra webbplats. Här får man nyheter om börsen och aktier snabbt, enkelt och gratis.

Aktier – En sida där du kan se alla aktier från Sverige, Finland och Danmark är Ekonominyheterna som drivs av TV4 och Veckans Affärer. Här hittar du även grafer, nyckeltal, insiderlista och mycket annat smått och gått. Helt klart den bästa sidan om aktier.

Ska du diskutera aktier så är det ingen tvekan att VCW är en av de bästa sidorna. Här samlas flera av marknadens bästa traders och diskuterar aktier.

När det är dags för teknisk analys kan du välja Axier, ett bolag som varit med länge i gamet och vet vad dem sysslar med.

Börsen i dess helhet beskådas lättast på Ekonominyheterna, min favoritsida av nyhetssidorna inom ekonomi, börsen och aktier.

Posted by: Markus Jalmerot // Finans // mars 18, 2007// Comment

Author

Har jobbat med marknadsföring i olika former sedan början av 2000-talet, men speciellt sökmotoroptimering och domäner har varit min "grej".