För några dagar sedan så lanserades Finanskatalogen, en helt ny specialiserad katalog. Precis som namnet antyder, så är detta en katalog för dig som vill hitta de bästa länkarna till webbplatser som har anknytning till finans och ekonomi.

Finanskatalogen kommer modereras i stil med Dmoz och således inte släppa in “vem som helst”. Det är kvalitetssidor som ska finnas i denna katalog, inte sidor som endast har en hög andel annonser, finns många kopior utav eller inte fyller något egentligt syfte.

Ifall du letar efter finansrelaterade forum, så kommer du hitta dem i finanskatalogen. De bästa tidningarna för ekonomer och finansintresserade hittas också i denna katalog, tillsammans med universitet i Sverige samt utländska universitet och flera andra kategorier.

Anmälan till finanskatalogen görs på själva sidan. Har du inte en genuint bra och seriös sida så slösar du bara din tid med anmäla dig till denna katalog.

Notera: Finanskatalogen är fortfarande under uppbyggnad. Räkna med att den är komplett i slutet av maj, eller början av juni.

Posted by: Markus Jalmerot // Finans, Kataloger // maj 10, 2006// Comment

Author

Har jobbat med marknadsföring i olika former sedan början av 2000-talet, men speciellt sökmotoroptimering och domäner har varit min "grej".