Att korta domännamn länge varit hett är kanske ingen nyhet. Men inom pokervärlden så har det ofta varit långa namn som gällt. Nu har dock Phil Hellmuth, ett pokerproffs som stått bakom Ultimate Bet gått ut och meddelat om namnbytet. UB.com är tydligen det nya namnet för Ultimate Bet, som länge ansett vara ett lite mindre pokerrum, åtminstone i jämförelse med Full Tilt Poker och Pokerstars.

Förhoppningarna tycks vara stora på vad ett domännamn kan göra: “Jag har varit involverad i UB i tio år och jag har aldrig varit stoltare att representera företaget så mycket som jag är nu. Jag ser fram emot dagen då vi är den största pokersajten på den här planeten, säger Phil Hellmuth.

Läs mer om namnbytet här.Posted by: Markus Jalmerot // Poker // korta domännamn, Poker, poker domäner // november 20, 2009// Comment

Author

Har jobbat med marknadsföring i olika former sedan början av 2000-talet, men speciellt sökmotoroptimering och domäner har varit min "grej".