Då var Nunames igång igen, ännu ett gäng domäner är till salu via auction. Dags att få in lite mer pengar till kassan för dem?

Premium domäner, inte riktigt va?

Tillsammans med Sedo erbjuder Nunames auktion vad dem kallar premium domäner. Ser dock inte själv så mycket ‘premium’ i domäner som vastleggen.nu, snusning.nu eller freedomains.nu. Tycker många av namnen är rätt mediokra, även om det finns vissa godbitar såsom info.nu, x.nu och web.nu.

Kommer själv att bjuda på två domäner, vilka berättar jag när auktionen är slut. Har redan nu satt maxtak för vad jag kan tänka mig bjuda.

Ett litet förslag

Mitt förslag till nunames och Sedo är för övrigt att ta in intresseanmälningar från .nu domänägare så att även privatpersoners domäner kan inkluderas. I dagsläget är antalet domännamn för lågt och kvaliten är för ojämn för att den ska vara rikigt intressant. Så låt privatpersoner stoppa in sina namn också, kvalitetskontrollera dessa domäner och inkludera de domännamn som är bra.

Vilka domäner tycker du själv är bra i denna auktion? 

Vad är prisvärt och vad är dyrt?

Har du några .NU domäner som du själv vill sälja så tveka inte att kontakta mig. (markus snabela jalmerot dot com)

Posted by: Markus Jalmerot // Domäner, Domänförsäljningar // Domäner, domännamn, nu domäner // april 16, 2008// 6 Comments

Author

Har jobbat med marknadsföring i olika former sedan början av 2000-talet, men speciellt sökmotoroptimering och domäner har varit min "grej".