Efter att ha bott i London ett tag, så märker man så mycket små och stora SEO-konferenser och seminarium inom online marknadsföring som äger rum. Idag var jag på en träff som anordnades av DoubleClick och Ad Monsters, rätt schysst.

Ifall du är sugen att åka på SEO mässa, så är London ofta en bra knutpunkt. Du kan på så vis lätt knyta kontakter med folk från England och runt om i världen. Här kommer några som du inte bör missa:

SEO konferenser i London under höst/vinter/vår

Search Engine Strategies London

En av de klassiska SEO-mässorna, som går den 22-25 februari 2011. Läs mer på Search Engine Strategies London.

Search Marketing Expo (SMX) London

Inte förrän maj 2011 så kommer SMX tillbaka. Läs mer här.

Övriga mässor i London

A4U Expo London

En av de bättre mässorna för SEO och affiliate-folk. Har dock precis varit, men kommer tillbaka nästa höst. Läs mer om A4U Expo.

London Affiliate Conference

Ännu en affiliate mässa som riktar sig till alla som vill lära sig mer om sökmotoroptimering, sponsrade länkar och affiliate marknadsföring. Läs mer på London Affiliate Conference.

Ad Tech London

En av de större affiliate mässorna i London, som jag varit på flera gånger. Läs mer om Ad Tech London.

Andra möten i London

Förra två veckor sedan så var entreprenör Benny Kvist som bloggar på Holding.nu i London. Han driver till vardags Sveriges snabbast växande sida för att köpa biljetter till lokala evenemang, Biljett.com, som precis fått en uppdaterad bokningstjänst för biljetter.

Bland nyheterna återfinns ett nytt API med event- och geodata. Det är också möjligt att scanna QR-koder på biljetter från mobilen, t. ex Iphone och Android, när du ska checka in. Ska bli kul att testa tjänsten inför nästa biljettköp.

Posted by: Markus Jalmerot // Allmänt, Entreprenör, Mässor, Sökmotoroptimering // seo konferens, seo mässor // december 8, 2010// 4 Comments

Author

Har jobbat med marknadsföring i olika former sedan början av 2000-talet, men speciellt sökmotoroptimering och domäner har varit min "grej".