Inför nästa webbplats Du bygger; fundera starkt på att använda wordpress 2.5. Den nya versionen rockar nämligen.. och nya WordPress kommer att vara vad jag baserar mitt stora fokusprojekt på: www.Lokaler.nu. Nya wordpress har mycket bättre stöd för widgets och du slipper logga in via ftp för att ändra saker så ofta..

Lokaler.nu, en personlig hemsida för kommersiella lokaler

Det blir en hemsida med ytterst personlig sökprocess. Jobbar på att fixa alla nya formulär, text och undersidor för att ge våra kommersiella fastighetsmäklare en god grund att stå på. Vi utgår från kundens behov: ‘Din drömlokal, dina behov. Snabbt och enkelt’

Affärsutveckling av fastighetsmarknaden

Försöker få in delar som sidor om fastigheter och lokaler inte har idag, men som besökare borde vara mycket intresserade utav, såsom tips och råd innan du hyr lokal. Generellt så är det ett av ledorden i min sökmotoroptimering; väldigt unikt och bra innehåll som svarar på det som folk söker efter.

Försöker genom flera intressanta infallsvinklar få folk som söker kommersiell lokal att hitta det dem söker via den nya sidan. Oavsett om du vill hyra lokal i form av kontorshotell, konferenslokal, vanligt kontor eller festlokal så har vi samlat info och alla mäklare under ett tak. Det rådande marknadsläget för lokaler öppnar även upp för att sälja lokal och fastighetsvärdering.

Posted by: Markus Jalmerot // Allmänt, Blog, Hemsidor, Lokaler, Nyheter, Sökmotoroptimering, WordPress // april 5, 2008// Comment

Author

Har jobbat med marknadsföring i olika former sedan början av 2000-talet, men speciellt sökmotoroptimering och domäner har varit min "grej".