Då var det dags för Online Marketing Show 07, som går av stapeln den 26-27 juni, 2007.  Mässan om onlinemarknadsförings hålls i London, Angel närmare bestämt. Då mässan är högst relevant med tanke på temat (onlinemarknadsföring = Internetmarknadsföring) för GetUpdated, så kommer jag och Ronny att gå dit. Vi hade egentligen velat ställa ut där, men kände inte att vi hann med att förbereda oss och fixa fram material.

Onlinemarknadsföring, kontinuerligt snabbt växande

Färska siffror från UK visar att annonsering på Internet ökat med 42 % det första kvartalet 2007, till £648 miljoner, jämfört med 2006. Framför allt är det sökmotoroptimering som företagen lägger pengar på, men de andra stora områdena (sponsrade länkar och affiliate marknadsföring) ligger inte långt efter. I UK tycks även e-post marknadsföring vara väldigt stort, samt att många erbjuder tjänster inom ”viral”.

Andra mässor i London om affiliate, e-kommers och domäner

Men det kommer ju många fler mässor inom området onlinemarknadsföring, t. ex A4U Expo, EcommerceExpo och Domain Focus för att nämna några.

Hur som helst, här kan du läsa hela programmet för Online Marketing Show..  Jag återkommer med en rapport ikväll.Posted by: Markus Jalmerot // Marknadsföring, Mässor, Sökmotoroptimering // juni 26, 2007

Author

Har jobbat med marknadsföring i olika former sedan början av 2000-talet, men speciellt sökmotoroptimering och domäner har varit min "grej".