Jaha, då har spam mailen med förfrågningar om man ska joina Plaxo börjat dimpa in i mailen. Ännu en typ av socialt nätverk. Räcker inte Facebook och LinkedIn, redan där har man det svårt att titta in med jämna mellanrum. Så, hur många nya sociala nätverk ska man gå med i egentligen? Är det lönt? 

Well, om Du nu gillar Plaxo och vill connecta med mig så gör du det enklast här, på min nya plaxo sida. Tvekar dock på att jag kommer uppdatera den så ofta.

Så, vilka har testat Plazo och vad tycker ni?

Själv är jag mest glad i Jaiku för tillfället..

Posted by: Markus Jalmerot // Allmänt, Sociala nätverk // plaxo, socialt nätverk // april 24, 2008// 1 Comment

Author

Har jobbat med marknadsföring i olika former sedan början av 2000-talet, men speciellt sökmotoroptimering och domäner har varit min "grej".