Det var roligt att närvara på SEO träffen. Fick träffa många nya folk och sökmotoroptimering, domäner och annat Internetrelaterat.

Höll själv ett litet föredrag med fokus på domännamn och snapback framför allt, men även lite om strategier för sökmotoroptimering, länkbeten och andra typer av Internetmarknadsföring. Vill ni ha 10 % rabatt från snapback.se så berätta ert användarnamn på SEO-forum i samband med fakturan. Gäller endast orders över 1000 kr och fram till 30 maj.

Nikke höll ett bra föredrag om resultatbaserad Internetmarknadsföring; lugnt, metodiskt och intressant. Affiliate marknadsföring precis som den bör vara.

Mannen bakom disruptive bloggen, Christian Rudolf, berättade om startups och internetentreprenörskap – en mycket bra och annorlunda föreläsning där många delar om historiken bland riskkapitaliser gav ett nytt perspektiv.

Westberg var kul att se, som man inte träffat på rätt länge. Han berättade mer ingående om de nya planerna med Jim Westergren och Mattias Nyberg.

Diskuterade en hel del om Moskva, Handels, spelbranschen och länkstrategier med Gustaf Dymov från Solutions.se.

Anders Granström ska köra en sida om vm 2010, med min gamla sida fotbollsvm (vm2006.se) som inspiration. Sweet. Ute i god tid i alla fall 

Jakob Svensson berättade mer om Come & Stay och hans jobb som affiliate manager.

Alla bolag som sysslar med sökmotoroptimering var såklart med, såsom David Nilsson från iProspect. Också roligt att träffa Pierre Söderman

från TopMedia med fokus på publiceringssystemet xSEO.se och grabbarna från SEO.se, fd SEO.se killar och Netpilots.

Peter Cederholm visade sig ha en sida relaterade till Lokaler, en sida om lägenheter och byte utav bostäder internationellt som heter LazyBee.biz.

Elias Kai som sysslar med Poker via BetWin var också kul att se. En bransch som jag snart kommer att fokusera lite mer på genom PokerVM.se.

Tack till Simon Sundén och Per för ett snyggt anordnat event, samt sponsorn Team Winemaster.

Posted by: Markus Jalmerot // Affiliate, Allmänt, Domäner, Entreprenör, Länkbete, Marknadsföring, Sökmotoroptimering // events, Sökmotoroptimering // april 13, 2008// 7 Comments

Author

Har jobbat med marknadsföring i olika former sedan början av 2000-talet, men speciellt sökmotoroptimering och domäner har varit min "grej".