I denna sektion listas framöver företag som skall undvikas till varje pris. Första scammers företaget ut är domains are free dot com. De tycktes ha ett av marknadens lägsta priser för .com, .net och .org domäner, så ifall man ville ha en helt ny domän så var ju detta ett intressant alternativ. Endast 3.99 usd för en ny domän. Jaha, så långt var ju allt ok. Men domains are frees kontrollpanel och support är under all kritik. Riktigt långsam och usel support, kombinerat med en kontrollpanel har inget att välja mellan och det går inte att ändra någonting utom namn och e post.

Men det värsta av allt är att domain carefree inte skickar ut någon faktura eller har någonstans på sidan där man kan förnya domänerna. Riktiga scammers är vad dem är. Så trött jag blir, för nu har man blivit av med minst 2 bra sidor som gick ut samt några sidor som dnserna bara dog på. Som tur var gick flytten igenom på den ena rätt smidigt, den andra gav dock $10 per dag och är fortfarande nere (1 månad +). Väldigt irriterande. Så, nästa gång ni ska välja registrator för era domäner så väl inte domains are free! Försök istället använda en eller max två bra domän registratorer.

Posted by: Markus Jalmerot // undvik // juli 7, 2006

Author

Har jobbat med marknadsföring i olika former sedan början av 2000-talet, men speciellt sökmotoroptimering och domäner har varit min "grej".