Kan inte låta bli att berätta om ett företag som ni bör undvika, till varje pris! Det handlar om WP Syd, eller Web Productions Syd som den också kallas. Ett företag med administrativt säte i Malmö.

Några mer inkompetenta och långsamma personer på ett internet företagssupport har jag aldrig skådat! På 20 dagar har jag inte ens fått svar, på upprepade frågor via deras enda möjlighet till support – ett ticket system online. Imorgon ska jag ringa och skälla ut dessa oseriösa skurkar som i dagsläget är skyldiga mig c:a 5000 kr.

Istället för att få tillbaka pengarna så får man en faktura att man ska betala något. Maken till oseriöst företag får man leta efter. Wp Syd är inget företag ni ska blicka mot, såvida ni inte vill betala överpriser för tjänster som dem aldrig lyckas leverera och såvida ni inte vill testa Sverige i särklass segaste support, 20 dagar eller 480 timmar utan respons från supporten!

Finns det någon sida där man kan nominera till Sveriges sämsta företag? Jag har i alla fall en given kandidat, Wpsyd..

Läs mer om WPSyd.

Undvik till varje pris – Wpsyd!!!!

Posted by: Markus Jalmerot // undvik, webhosting // november 20, 2006

Author

Har jobbat med marknadsföring i olika former sedan början av 2000-talet, men speciellt sökmotoroptimering och domäner har varit min "grej".