Fotbollsfansen törstar efter ny information varje dag och det känns verkligen som att fotbolls febern nu är igång! Tydligast ser man kanske fotbolls febern på grafen över antalet besökare på fotbolls-VM 2006 nedan:

Helgerna är ju normalt mycket lägre besökare i de flesta sektorer. Måndagen var därför en riktig kick.. Att vissa iranska fotbollsspelare kickade igång vår vm blogg genom poster på de största fotbollsforumen för perser gör ju ingenting, hehe. Sedan så hade vi en vänlig fotbollsälskar från Stockholm, Sharham, som skickade mig 1.5 A4 om duktiga spelare i Iran som jag lade upp på VM-bloggen. Väldigt spännande, så jag hoppas få fler analyser från både Sharham och andra fotbollsälskare.

Hann samtidigt med att få upp en VM-besökspoll om hur folk uppfattar vår VM-blogg och vad vi kan göra den bättre. När det är VM så måste man ha en idol också ju. Här kommer kanske tjejerna in lite mer också, just i sökandet efter fakta och framför allt bilder på snygga spelare. Därför lade vi upp Henrik Larsson och Zlatan på en gång! Fler spelare följer.

Nu börjar vår strategi bli klar för att maximera antalet besökare och våra sökmotorplaceringar. Nästan 1200 besökare var i alla fall ett bra steg på vägen. Vi hoppas på att nå uppemot 10 000 besökare eller mer under fotbolls-VM. Man får ha i åtanke att sidan var tom för 3 veckor sedan, så vi är glada att överhuvudtaget ha blivit indexerade av sökmotorerna så snabbt. Joina fotbollsälskare på VM 2006 och smittas av fotbollsfebern du med.

Posted by: Markus Jalmerot // Fotboll // maj 23, 2006// Comment

Author

Har jobbat med marknadsföring i olika former sedan början av 2000-talet, men speciellt sökmotoroptimering och domäner har varit min "grej".