Crypto Lists Limited logo
Crypto Lists Ltd logo

En av de senaste och mest entusiastiska projekten jag initierat på slutet är CryptoLists.com, en sajt om – precis som det låter – topplistor för crypto. Numera så är crypto-valutor ett synnerligen brett och populärt område. Trots detta så är många fortfarande osäkra på hur crypto-marknaden fungerar.

Målet för Crypto Lists är därför att göra crypto tillgängligt för en bredare målgrupp, på ett sätt som är lättillgängligt. Det ska bli enklare för nybörjare att ta till sig av hur allt hänger samman och hur allt runt crypto-valuta fungerar. Planen är att fokusera på:

+Snygga och beskrivande bilder och skärmdumpar – Det ska vara roligt och positivt att gå runt på Crypto Lists Limited.
+Enklare förklaringar, som gör det möjligt för alla att förstå – Många sidor använder mycket facktermer, vilket kan göra det svårt att hänga med. Här försöker man göra motsatsen – allt väldigt enkelt – kan Relevansanalys avslöja.
+Tydliga för- och nackdelar listade i punktform – Det ska gå att se och få all information om ett ämne på maximalt 30 sekunder. Med tydliga fördelar och nackdelar så får man ta del av opartisk information, som även visar negativa punkter.
+En helhetsbild av hur allt hänger ihop – från crypto tokens och coins till den ofantligt omfattande världen av olika blockkedjor, crypto-mäklare och exchanges till investeringsfirmor, grundare av bolag och givetvis både korta och lite längre nyheter.

Låt mig förklara lite om relevansen för blockkedjorna och hur de hänger ihop med andra delar.
De bästa blockkedjorna på CryptoLists.com
Vilka blockkedjor är intressanta för investerare?
Idag så visar Crypto Lists upp hela 21 blockkedjor, men avsevärt fler är på ingång. Världens två mest kända blockkedjor återfinns i våra recension av Binance Smart Chain (BSC) och Ethereum. Men även Solana blockkedjan är riktigt stor, åtminstone för NFT’er. Den billigaste och bland de snabbaste för att överföra Tether (USDT) är Tron blockkedjan (TRX).
Den stora och snabbt växande blockkedjan Terra, är en av de som gått bäst under nedgångsfasen för crypto-valutor sedan december 2021. Andra intressanta crypto-nätverk inkluderar Helium, Cardano, Tezos, Avalanche, Polygon, Fantom, Flow, Cronos, Algorand och Chainlink för att nämna några av de mest intressanta.
För folk som vill köpa crypto så finns det fyra möjligheter; crypto exchanges, crypto plattformar, crypto mäklare eller decentraliserade exchanges (DEX). Den mest avancerade typen där man kan se orderdjup och får avancerade grafer samt möjlighet att upptäcka alla de senaste avsluten. Några exempel på bra crypto exchanges inkluderar Kucoin, Binance och Crypto Exchange.
Crypto Plattformar För alla som vill ha det löjligt enkelt, så är en crypto plattform med låga avgifter och stort utbud troligen det bästa alternativet. På en crypto plattform så kan man inte se orderdjup och kan endast välja köp eller sälj, på ett visuellt trevligt sätt.
Vidare så kan man använda crypto mäklare, vilka ofta erbjuder hävstång. Några av de mest generösa har upp till 200x hävstång, vilket innebär att man behöver ha en bra slant extra på kontot – för att svängningarna inom crypto-marknaden kan bli rejäla, även utan hävstång. Vi på Relevansanalys kör aldrig över 5x hävstång, då risken ökar rejält vid högre nivåer. Slutligen så kan man behöva handla med decentralised exchanges som koordinerar crypto trading, snarare än att vara en mellanhand mellan köpare och säljare. På de viset så är DEX ännu mindre reglerade än crypto mäklare, exchanges och plattformar.
En av många unika och spännande funktioner på Crypto Lists är nya tokens och crypto coins. Givetvis så är detta ett spännande område inom crypto, då det varje dag lanseras över 70 BSC-baserade crypto-valutor och ungefär lika många ERC-20 baserade virtuella valutor. Efter det gamla projektet (NewCasinos.com), så har man givetvis rätt bra koll på vad folk kan tänkas vara intresserade utav, även om crypto-branschen skiljer sig rejält från spelbranschen. Allt är så nytt; många vet inte ens skillnaden och vikten av olika blockkedjor. På spelfronten så finns det ju vissa tillverkare som är extra välkända och viktiga, medan blockkedjorna är en viktig faktor som kan göra crypto-mynt unika.

Topplistor för kryptovalutor På CryptoLists.com så finns det snart topplistor över nästan allting inom crypto-världen. Några exempel inkluderar ett 20-tal NFT coins, flera Metaverse relaterade crypto-valutor, Meme coins och tokens, DeFi mynt, Play To Earn mynt och mycket annat. Kolla själv in sajten och topplistorna så ser du givetvis mer.

Author

Har jobbat med marknadsföring i olika former sedan början av 2000-talet, men speciellt sökmotoroptimering och domäner har varit min "grej".