Åker till Tyskland för att se fotbolls VM; München närmare bestämt och sedan till Wien i två dagar. Vi kommer försöka följa Brasilien på deras träningar om det går och ta foto där! Ni får ursäkta att jag inte har skrivit vidare mycket på bloggen på slutet. Anledningen är att VM har tagit upp en stor del av min tid. Men nu är i alla fall både vårt VM forum, VM blogg och VM startsida igång. Killarna som skriver i bloggen har lovat att skriva mer frekvent och jag har lagt upp ett bloggschema till dem. Hoppas vi når 7k unika besökare, någon dag i veckan, det är mitt mål! Ska bättra mig med bloggandet så fort VM är slut!

Posted by: Markus Jalmerot // Allmänt, Fotboll // juni 13, 2006// 3 Comments

Author

Har jobbat med marknadsföring i olika former sedan början av 2000-talet, men speciellt sökmotoroptimering och domäner har varit min "grej".