Som ägare av många domäner har man ofta lite beslutskval. Domänen www.seoexperts.co.uk var en sådan men i våras bestämde jag mig för att göra det jag tror flest skulle vilja se på en sådan domän; intervjuer med SEO experter. Eftersom det redan finns massvis intervjuer med Amerikaner och Kanadensare så försöker jag är här fråga enbart Europeer, sökmotoroptimerare som jobbar i Europa. Min uppfattning är att det finns stora skillnader i optimering för olika länder; vad som fungerar bra och mindre bra. När sommaren är slut är målet att få upp en ny intervju varje vecka med personer verksamma i olika länder. Kommande intervjuer är planerade med bland annat välkända Nikke Lindqvist och engelska Kevin Gibbons som framgångsrikt skapat mer än ett SEO-relaterat företag i England.

Frågor till Europeiska sökmotorproffs

Den nya sidan, SEO Experts, kommer försöka hitta likheter och skillnader mellan optimeringstekniker i olika Europeiska regioner. Eftersom de flesta har olika bakgrund och tekniker för att lyckas, så hoppas jag det kommer bli en varierande syn hur man ska hantera sökmotoroptimering för att lyckas. Om ni har några tips på vem som ska intervjuas så kan ni föreslå det via siten.

Posted by: Markus Jalmerot//Sökmotoroptimering//augusti 16, 2014

Author

Har jobbat med marknadsföring i olika former sedan början av 2000-talet, men speciellt sökmotoroptimering och domäner har varit min "grej".