Nu har jag öppnat upp mitt konto på Twitter igen. Varför det var nere behöver vi ju inte gå in på, men framöver kommer jag att Twittra på hejvilt. Många nya projekt jag är involverad i där det kommer förhandsinformation på just Twitter. Ett exempel är den annorlunda auktion modellen Bid On Cash (ägarna valde efter några månader att fokusera på andra projekt) som snart lanseras.

Satt och lekte lite med photoshop och passade på att uppdatera min profil. Eftersom jag är en livsnjutare, glad i goda viner, cigarrer och oxfilé så blev den så här (se nedan)

BILD BORTTAGEN

Kommer förmodligen uppdatera den om någon vecka/månad så det ser lite mer professionell ut. För design är sjukt viktigt om du frågar mig. Aja, nog om det. Jag är glad att vara tillbaka 

Följer du inte redan Markus Jalmerot, Skandinaviens förmodligen bästa SEO-kille, så gör du det lämpligen här: 

http://www.twitter.com/maccke.

Uppdatering: Jag har nu även ett Twitter konto för SEO Specialist, se här. Givetvis var namnet inte ledigt från början, men efter 10 minuters arbete så lyckades jag få det mest relevanta namnet på Twitter. Ungefär samma regler gäller YouTube så du kan läsa denna post för lära dig hur får sitt rättfärdiga namn på Twitter och YouTube.

Posted by: Markus Jalmerot // Allmänt, Sociala nätverk // markus jalmerot, twitter // november 30, 2009// Comment

Author

Har jobbat med marknadsföring i olika former sedan början av 2000-talet, men speciellt sökmotoroptimering och domäner har varit min "grej".