Som jag rapporterade för knappt två veckor sedan så lanserade Poker.se Twingly, efter mina rekommendationer. Eftersom vi var först i spelbranschen att använda Twingly, så var det självklart lite osäkert hur det hela skulle uppskattas av läsare. Här presenteras resultatet..

Hur många länkar genererade Twingly på två veckor?

Med alla mått mätt så har det varit en succé. Vi får nu i snitt två nya bloggposter som uppmärksammar Poker.se varje dag med hjälp av Twingly. Väldigt värdefullt med andra ord. Speciellt eftersom nyheter och interaktion är framstående element inom företagets nisch. 

Mest frekventa länkaren?

Ronny Dunberg har ju koll på läget och länkar frekvent till Poker.se via sin egna blogg. För övrigt är det jämt i toppen med många olika bloggar som länkar in. 

I vilket fall som helst så kan jag gladeligen rekommendera Twingly om ni vill få mer uppmärksamhet och interaktion med bloggare runt om i landet.

Posted by: Markus Jalmerot // Poker, Sociala nätverk // Poker, pokerbloggar, twingly, twingly succé // december 3, 2009// 5 Comments

Author

Har jobbat med marknadsföring i olika former sedan början av 2000-talet, men speciellt sökmotoroptimering och domäner har varit min "grej".